2009. szeptember 15., kedd

St.Germain DreamWalker Születés és Adúlaképző Iskola április 21-23 Bp.Adamus Saint-Germain’s DreamWalker Birth Transition School

Bemutatja Szénási Kata Hivatalos DreamWalker Születés Oktató 


Dátum: április 21-23, 2010

Helyszín: Budapest, 2.kerület.A születés nem csupán egy egészségügyi, és testi tapasztalat; egy csodálatos szellemi folyamatnak a része is egyben, amely lehetővé teszi a lélek számára, hogy a biológiai megtestesülést véghezvigye.

Ebben az Iskolában, mely nőknek és férfiaknak egyaránt szól, újrateremtheted a saját Születésedet, kioldván akár több életre visszamenőleg is az energetikai sérüléseket, érzelmi traumákat, emlékeket, blokkokat félelmeket.

Ez egész Életedre óriási hatással lesz, hiszen az indulásod pontja tisztul fel, így többé nem ismétled minden helyzetben az alaptraumádat.
Ehelyett újra összekapcsolódhatsz a legbelső Életörömöddel.

A Tanfolyam igen komplex, hisz nem csak a saját Születéseden dolgozol, hanem azt feltisztítván, képes leszel tiszta mintát felkínálni a leendő Szülőknek is. Ezáltal valóban segíthetsz nekik abban, hogy egy teljesen új módon élhessék meg a Várandósságot, a Szülést és az azt követő hónapokat. Félelmek nélkül, bizonytalanságok nélkül, Örömben, Tudatosan, együtt a Szeretetben.

Az Iskola keretein belül Adamus St.Germain ellát téged minden olyan információval, amely a Földre érkezésre, a Fogantatásra, a Születésre vonatkozik. Ugyanakkor megkapod azokat az energiákat, információ- és tudatcsomagokat is, melyek lehetővé teszik, hogy a továbbiakban DreamWalker Születés Segítővé (Adúlává) válj.

Elismert DreamWalker Születés Segítőként (Adúlaként) kulcsfigurájává válsz a születési folyamatnak, segítvén létrehozni az energetikai kapcsolatot az érkező Lény, a leendő Anya és Apa között.


A tanfolyam alatt szó lesz a DreamWalker Születési Módszer fontosságáról, a jótékony hatásairól, a befogadó, leendő szülők szerepéről, lesznek csoportos beszélgetések, és felkészítés arra, hogy a résztvevők a későbbiekben a Születés Segítői hivatást gyakorolhassák.

A DreamWalker Születés - és Adúla Képzés egy 2 és fél napos tapasztalat, amelyet Saint-Germain vezet, Geoffrey Hoppe közvetítésével, DVD-ről.A Tanfolyam ajánlott:
- Azoknak, akik tudatosan, örömben szeretnének Babát
- Azoknak, akik várandósok
- Azoknak, akik szeretnék a Spirituális Szülés Segítő hivatást gyakorolni
- Azoknak, akiknek nehéz, traumatikus születésük vagy szülésük volt, hogy feltisztítsák azt
- Azoknak, akik szeretnék megismerni a Földre való leszületés hátterét, körülményeit és törvényeit – az Új Tudatosság szemszögéből
- Azoknak, akiknek gondot jelent a fogantatás, és/vagy a termékenység, esetleg meddőknek nyilvánították őket
- Azoknak, akik a Dúlai hivatást már gyakorolják és szeretnék azt egy újabb dimenzióval bővíteni


Az Iskola Nyelve: DVD-k angolul, magyar felirattal, magyar szövegkönyvvel.
Beszélgetések és gyakorlatok magyarul. ( ha szükséges, franciául, angolul, németül is)
Időpont: Április 21-23 2010


Program:


Szerda, Április 21: Regisztráció 18h30 - 19h
Szerda, Április 21: Első este 19h - 21h 

Csütörtök, Április 22: Második nap 10h - 17h00

Péntek, Április 23: Harmadik nap 10h - 17h00Helyszín:
Budapest- 2.kerület
Ha szállásra van szükséged, kérlek érdeklődj Katánál!

Létszám:
Maximum 12 fő


Költség:
USD $ 500

CCEC Lemondási Feltételek:


25% lemondási költség a tanfolyam kezdete előtt több, mint 72 órával (nincs lemondási költség, ha a tanfolyam árát ajándékutalványra váltják)

*50% lemondási költség, a tanfolyam kezdete előtti 72 órában.( 25% lemondási költség, ha a tanfolyam árát ajándékutalványra váltják).Jelentkezés ITT

További Információ:

Szénási Kata

Shaumbra Institute Tanító

Telefon: +36309714-886

Email: szenakat@dravanet.hu

Honlap: http://www.azujenergia.hu/
http://www.nouvelleenergie.eu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése