2009. június 15., hétfő

Mit várhatok egy spirituális Adúlával való együttműködéstől?

Az adúla és az anya (vagy a pár) közötti találkozások már a fogantatás előtt is megkezdődhetnek. A leendő szülő(k) kap(nak) majd információkat, és tanácsokat a fogamzással kapcsolatosan az Adúlájuktól.
A várandósság mindegyik harmadában egy speciális kapcsolódási munka kerül elvégzésre. Az Adúla megtanítja az anyát (vagy mindkét szülőt) arra, hogy mit szükséges elvégezni a várandósság különböző fázisaiban, hogy a lehető legerősebb kapcsolatot hozhassák létre a születendő gyermekükkel és egymással.
Az adúla rendszeresen találkozik majd a kliensekkel a várandósság alatt, ezeken az üléseken túl, a szülők megkapják majd azokat az előírásokat is, amelyek segítségével maguk is dolgozhatnak önmagukon és a babájukkal való kapcsolaton.

Mit kíván e módszer a szülő(k)től?
A tiszta őszinte szándékot, hogy teljes várandósságot szeretnének- boldog Anyát, Kisbabát és Apát. Elkötelezettséget az Adúlával való együttműködésre, aki megtanítja majd őket arra, hogy miként is teremthetik meg a szent biztonságos teret, amelyben létrehozhatják a kapcsolatot az érkező gyermekkel. Valamint arra vonatkozóan is kapnak tanácsokat, hogy hogyan táplálják magukat a folyamat alatt. Mivel könnyíthetik eme gyakran kimerítő ám gyönyörű utazást.

Mi a helyzet az apa szerepével?
Az apa fontos és megbecsült társ ebben a munkában. Ám nem mindig lehetséges az apa részvétele, ebben az esetben teljesen helyénvaló kizárólag az anyával való együttműködés.

Dolgozhat-e az adúla egy olyan anyával, vagy párral, aki(k)nél már megtörtént a teherbeesés?
Igen, az adúla egészen a várandósság 3. harmadáig csatlakozhat be a folyamatba, és kezdheti meg a munkáját.

Meddig dolgozhatok az Adúlával?
Miután a gyermek megszületett, az Adúla tovább dolgozhat a szülőkkel és a babával a szülést követő 9 hónapban, ezzel segítve a babát abban, hogy az isteni energiájának teljes potenciálját be tudja hozni. S az anyát abban, hogy a számára már nem éltető - a várandósság és a szülés alatt begyűjtött- energiáit elengedhesse.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése